Hava Durumu

Yiğido'yu Volkan Şen'e bırakın!

Bursaspor’un kaptanı Volkan Şen, 2 haftalık aranın ardından tekrar formasına kavuşacak. Tecrübeli oyuncunun attığı gollere bakıldığında 11 maçta 6 kez Sivasspor filelerini sarstığı gözleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2015 07:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2015 07:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yiğido'yu Volkan Şen'e bırakın!
Bu sezon oynadığı futbolla beğeni toplayan ve A Milli Takım formasına tekrar kavuşan Volkan Şen, kart cezalısı olması sebebiyle son iki lig maçında forma giyememişti. Cezasını tamamlayan tecrübeli oyuncu, Sivasspor ile pazar günü deplasmanda oynanacak maçta tekrar sahada olacak. 

EN FAZLA SİVASSPOR’A

Başarılı futbolcunun kariyeri boyunca attığı gollere bakıldığındı, Sivasspor’un ayrı bir yeri olduğu gözleniyor. Volkan Şen, futbol hayatı boyunca en fazla Yiğido’ların ağlarını havalandırmış durumda. Bursaspor’da 7, Trabzonspor’da 4 olmak üzere Sivas’a karşı 11 maça çıkan Volkan, 6 gol attı.

DÖRDÜ BURSASPOR’DA

Volkan Şen bu gollerin 4’ünü Yeşil Beyazlı formayla atarken, 2’si Karadeniz ekibinde oynarken geldi. Başarılı futbolcu ligin ilkyarısında oynanan ve 3-0 Bursaspor lehine sona eren mücadelede de ağları sarsmayı başarmıştı. Volkan Sivasspor’dan sonra en çok 4 golle Galatasaray filelerini havalandırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.