Hava Durumu

Yıldırım Ayyıldızspor tutulamıyor!

Kırmızı Beyazlılar sahasında oynadığı maçta Ahmetpaşaspor'u Alper ve Semih'in (2) golleriyle 3-1 mağlup etti ve 9 puanla zirvedeki yerini korudu. Konuk ekibin tek sayısı Mehmet'ten geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Ayyıldızspor tutulamıyor!

Bursa 2. Amatör Küme 2. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren 3. hafta karşılaşmasında Yıldırım Ayyıldızspor evinde Ahmetpaşaspor'u 3-1 mağlup ederek 9 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Kırmızı Beyazlılar 20. dakikada Alper'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta oyunun kontrolünü elinde tutan Yıldırım Ayyıldızspor, ilk yarıda yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına sadece 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Yıldırım Ayyıldızspor, 48. dakikada Semih'in kullanılan kornerde yaptığı şık dokunuş ile skoru 2-0'a taşıdı. Kırmızı Beyazlılar günün yıldızı Semih'in 61. dakikada sağ çaprazdan kaydettiği enfes frikik golüyle farkı 3'e çıkardı: 3-0. Konuk Ahmetpaşaspor ise ikinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyarken yakaladığı pozisyonlarda rakip stoperler Eray ve Ramazan'a takıldı. Ancak Sarı Lacivertliler 75'te Mehmet ile bir gol bularak maçın sonucunu tayin etti: 3-1.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.