Hava Durumu

Yıldırım Belediye seriye bağladı

Lacivert Turkuazlılar, Süper Amatör Lig A Grubu 3. hafta maçında deplasmanda İznikspor'u 2-0 mağlup etti ve 3'te 3 yaparak liderliğini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediye seriye bağladı

İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısı büyük heyecana sahne oldu.

KONTROLLÜ BAŞLANGIÇ

Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Yıldırım Belediyespor, 3. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı İznikspor'u 2-0 mağlup etti. İznik İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. Lacivert Turku-azlılar'ın nadir gerçekleştirdiği ataklarda İznikspor savunması başarılı olurken, ev sahibi takım ilkyarıda Yıldırım Belediyespor kalesinde uzaktan şutlar dışında ciddi bir pozisyon üretemedi ve her iki takım da soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

GOLLER ART ARDA GELDİ

İkinci yarıda ise adeta sahada Yıldırım Belediyespor fırtınası vardı. Mücadelenin 2. yarısına tempolu başlayan Lacivert Turkuazlılar, 53. dakikada İsmail'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da rakibi karşısında baskısını sürdüren konuk ekip dakikalar 69'u gösterdiğinde Özer'in güzel golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maç 2-0 sona erdi. Bu sonuçla oynadığı 3 maçın tamamını kazanan Yıldırım Belediyespor, ligde namağlup liderliğini sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.