Hava Durumu

Yıldırımdan farklı tarife

Bu sezon Süper Amatör Lig A Grubu'nda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Yıldırım Belediyespor, 2. hafta maçında 1326 Pınarbaşıspor'u, İsmail (2) , Mustafa, Halil, Tarık ve Koray'ın golleriyle rahat geçti.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırımdan farklı tarife

Lacivert Turkuazlı ekip aldığı bol gollü galibiyetle rakiplerine gözdağı verdi.

İLK YARIDA 3 GOL

Süper Amatör Lig'in zirve adaylarından Yıldırım Belediyespor, A Grubu 2. hafta mücadelesinde konuk ettiği 1326 Pınarbaşıspor'u 6-1 mağlup etti. Atıcılar-2 Sahası'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz maçın başında İsmail'İn ayağından bulduğu golle öne geçti. Hemen ardından Mustafa'nın kafa golüyle fark 2'ye çıktı. Yediği gollerin şokunu atlatamayan rakibi karşısında ilk yarının sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran Lacivert Turkuazlılar, Halil'le bir gol daha bularak durumu 3-0'a getirdi ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

EDEBALİ MORAL VERDİ

İkinci yarının hemen başında 1326 Pınarbaşıspor bir gol bularak farkı 2'ye indirdi. Yıldırım Belediyespor 60. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen rakibi karşısında etkili olmayı sürdürdü. Önce İsmail daha sonra Tarık'ın golleriyle iyice rahatlayan Lacivert Turkuazlılar, son dakikada Koray'ın penaltıdan attığı golle skoru 6-1'e getirdi ve maç bu şekilde sona erdi. Maçı izleyenler arasında bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali maç sonu yaptığı açıklamada, "Takımımıza moral desteği vermek için buradaydık. Hedefimiz Profesyonel Lig. Alınan galibiyet beni mutlu etti" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.