Hava Durumu

Yıldızlar parladı

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın da katıldığı gecede bu sene önemli şampiyonluklar elde eden Bursa Uludağ Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç sporcuları onurlandırıldı. Geceye geniş katılım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldızlar parladı
ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Bursa U-14 Yaş Ligi Klasman 5. Grup'ta oynadığı 16 maçın 16'sını da kazanarak namağlup şampiyon olan Bursa Uludağ Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk yemeği verdi. Geniş katılımın olduğu geceye Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da katıldı. Bölükbaşı’nın yanı sıra kulüp başkanı Kemal Güler, Onursal Başkan İlhan Parseker, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Markaj Programı yorumcusu Ahmet Suhpi Evke, As Başkan Hüseyin Kıratlı ve Basın Sorumlusu Ali Bocan katıldı.



AKLIMA ONLAR GELİYOR…

U13, U14 ve U15 takımlarıyla liglerde yer alan ve önemli başarıla imza atan Bursa Uludağ Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü takımına destek verdiklerini belirten Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, “Her zaman altyapıya önem veren bir kulüp olduk. Burada genç sporcularımızı gördükçe  şu anda altyapımızdan yetişen ve kulüplerin peşinde olduğu futbolcularımız aklıma geliyor. İnşallah sizlerin arasından da önemli futbolcular çıkar ve Bursa futboluna katkılarda bulunur” dedi. 

AİLELERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

BTSO eski Meclis Başkanı ve aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan İlhan Parseker ise, “Bu gecenin anlamı çok büyük. Şu anda gencecik, pırıl pırıl çocukları karşımda görüyorum. Gelecekte neler yapabileceklerini biliyorum. Sporcularımızın başarısında büyük rol oynayan ailelerine de çok teşekkür ediyorum” dedi.  Bursa Amatör Futbol Federasyonu Başkanı Cemal Vardar da gençleri kutlayarak her zaman birlik beraberliğin başarıyı getireceğini belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.