Hava Durumu

Yok böyle maç! Tam 9 gol...

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında Liverpool, nefesleri kesen maçta Norwich City'i deplasmanda 5-4 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yok böyle maç! Tam 9 gol...
Premier Lig'de Norwich City ile Liverpool arasında oynanan maç, muhteşem bir gol duellosuna sahne oldu. Karşılaşmanın 18. dakikasında Roberto Firmino'nun attığı golle 1-0 öne geçen Liverpool, ardından 29. dakikada Mbokani ve 41. dakikada Naismith ile kalesinde gördüğü gollerle ilk yarıyı 2-1 geride kapadı.

LIVERPOOL'DAN HARİKA GERİ DÖNÜŞ

İkinci yarıda Norwich City, 54. dakikada bu kez Hoolahan'ın penaltıdan attığı golle 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. Bu golden sadece bir dakika sonra Jordan Henderson farkı tekrar bire indiren golü attı. 63. dakikada hızlı gelişen Liverpool atağında konuk ekibin seri paslarına Norwich savunmasının hataları da eklenince Firmino, 63. dakikada 3-3 beraberliği getiren golü attı. Maçta morali artan ve kontrolü eline alan Liverpool, 75. dakikada yine Norwich City savunmasının kaleciye verdiği hatalı pasta araya girerek golü atan James Milnerile 4-3 öne geçti.

SON DAKİKALAR NEFES KESTİ

Maçın uzatma dakikaları da nefesleri kesti. 90+3. dakikada oynanırken Bassong, ev sahibi ekibin dördüncü golünü atarak skora bir kez daha denge getirdi: 4-4. Bu golün ardından 5 dakika uzayan maçın son uzatma dakikasında Liverpool, oyuna sonradan giren Lallana'nın son saniyelerde attığı golle rakibini 5-4 mağlup etmeyi başardı.

LIVERPOOL İLK 5 İÇİN ZORLUYOR

 Liverpool bu galibiyetle puanını 34'e yükselterek ilk beş sıra için takibini sürdürdü. Norwich City ise 23 puanda kalarak düşme hattına yakın kalmaya devam etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.