Hava Durumu

Yolda yürüyen kadının başına beton parçası düştü

​Aydın’da resim öğretmenliği yapan Alev Yenice, filmlere konu olacak bir olayla karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2014 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2014 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolda yürüyen kadının başına beton parçası düştü
Adnan Menderes Bulvarı’nda yürüdüğü sırada sağ omzuna bir dairenin balkonundan kopan taş ve demir parçaları düşen Alev Yenice, yaralandı. 
Daire sahibinden şikayetçi olan Alev Yenice’ye bir hafta doktoru raporu verildi. Dün, 14.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı 1023. Sokak’ın köşesinde meydana gelen olayda ‘Aydın’da ölmek kolay’ dedirten bir olay yaşandı. Dün , ablası Cemile Yegül ile Adnan Menderes Bulvarı’nda alış-verişe çıkan Alev Yenice, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Doktorlar Sokağı olarak anılan 1023 Sokak köşesine geldiğinde bir dairenin balkonundan gelen taş ve demir parçalarıyla yere yığıldı.Kısa süreli şok yaşayan Alev Yenice’nin öğrencilerine resim yapmayı öğrettiği sağ kolunun üzerine taş ve demir parçaları düşerken hastaneye kaldırıldı. Olay üzerine Alev öğretmen daire sahibinden şikayetçi oldu. 4 santimetre daha kenarda olsa kafasına düşecek taşlar nedeniyle ölebileceğini ifade eden Alev Yenice, “Ablamla sohbet ederek yürüyorduk. Kuvvetli bir ses duymamla,yere yığılmam bir oldu. Şok yaşadım. Gözümü hastanede açtım” dedi.

BU TİP OLAYLAR YAŞANMAMALI
Yaşanan olaydan örnek alınması gerektiğini anlatan Yenice, “Aydın’ın kurtuluşu olan 7 Eylül’de sokaklar tıklım tıklımken böyle bir olay yaşansa insanlar ölebilirdi. Bir çocuğun başına böyle bir şey gelse beki şu an yaşamayacaktı. Bu tip olaylar yaşanmasın. Herkes önlemini alsın, denetimini yapsın. Bu tip olaylar artık Türkiye’de yaşanmamalı” diye konuştu.
Doktor tarafından bir haftalık rapor verilen Alev Yenice, daire sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. Dairenin bulunduğu apartmanın altındaki mağazalarda çalışanlar da yaşanan olaya tepki gösterdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.