Hava Durumu

Yusuf Erdoğan, Karabük deplasmanı öncesi net konuştu

Bursasporlu Yusuf Erdoğan, küme düşen rakipleri karşısında tek hedeflerinin üç puan olduğunu açıkladı. Deplasman fobisine son vermek istediklerini belirten tecrübeli futbolcu, "Taraftarımıza güzel bir Bursaspor izlettirmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan, Karabük deplasmanı öncesi net konuştu

HABER I Samet ZİNCİROĞULARI I

ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ
Bursaspor Karabükspor'la yarın oynayacağı maç için Bursa'dan ayrılırken, Yeşil Beyazlı futbolculardan Yusuf Erdoğan camiaya seslendi. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını en iyi şekilde yaptıklarını belirten tecrübeli futbolcu, 'Kötü gidişe dur diyeceğiz' dedi. Yusuf Erdoğan, "Karabükspor saygıyı hak eden bir performans gösteriyor. Kaybedecekleri çok şey yok. Biz kazanmak dışında bir şey düşünmüyoruz. Deplasman fobisini de yenmek istiyoruz. İnşallah üç puanla dönüp, kalan maçlarda da etkili performans göstererek ligi güzel puanla bitirmek istiyoruz "diye konuştu

HOCAMIZI ÜZMEYECEĞİZ
Paul Le Guen'in takımdan gönderilmesiyle göreve getirilen Teknik Direktör Mustafa Er'le iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu artık puana yansıtmak istediklerini altını çizen Yusuf Erdoğan, taraftarlara güzel bir takım izlettirmek istediklerini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, "Mustafa Er, önce hocamız sonra abimiz. Hiçbir zaman kardeşler ağabeylerini üzmez. Daha önce de söylemiştim bunu. Mustafa hocayı mahcup etmek istemiyoruz. İnşallah kendi performansım ve takımın performansı üst seviyede olacak. Taraftarımıza güzel bir Bursaspor göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.