Hava Durumu

Zabıta'dan konar-göçer operasyonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Yakın Doğu Çevre Yolu, Şirinevler ve Hacivat civarındaki boş arsalara konar-göçerler tarafından kurulan barakaları kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zabıta'dan konar-göçer operasyonu

Şehir dışından at arabaları ve kamyonetlerle gelerek Yakn Doğu Çevre Yolu civarı, Şirinevler ve Hacivat’taki boş arsalara yerleşen ‘konar-göçer’ diye tabir edilen roman vatandaşlar, mahallede yaşayan vatandaşların şikayetleri üzerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla bölgeden uzaklaştırıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de güvenlik desteği verdiği operasyonda, roman vatandaşlar tarafından boş arsaya kurulan barakalar iş makineleri ile kaldırıldı. Herhangi bir gerginliğin yaşanmadığı operasyonda şehir dışından geldikleri belirlenen roman vatandaşların, Bursa’dan uzaklaştırılması da mahalle sakinlerini mutlu etti. Vatandaşlar, mahalle içine bırakılan atların hem tehlikeye hem de çevre kirliliğine yol açtığını belirterek, operasyon nedeniyle zabıta ekiplerine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.