Hava Durumu

Zafer Farabi'nin

Okullararası Futsal maçları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başından sonuna kadar üstün oynadığı maçta Celal Bayar Anadolu Lisesi'ni 3-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer Farabi'nin

HABER I Özgün DOĞAN I

KIRAN KIRANA MÜCADELE
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün okulararası spor faaliyetleri kapsamında düzenlediği genç erkekler futsal müsabakaları hız kesmeden devam ediyor. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan karşılaş-malar büyük heyecana sahne oluyor. Okullararası Futsal Genç Erkekler Müsaba-kaları kapsamında Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Celal Bayar Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Nefesleri kesen maça hızlı baş-layan Mavi Beyazlılar kaptan Ersin'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar bu skorla soyunma odasına girdiler.

BİR KİŞİ EKSİK BİTİRDİ
İkinci yarı kıran kırana mücadeleye sahne olurken ilk bölümlerde sahneye çıkan Oğuzhan takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Yediği golden sonra toparlanan Gemlik ekibi baskısını artırsa bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Son bölümlerde üst üste pozisyonlar üreten Mavi Beyazılarda Ersin tekrar sahneye çıktı. Kendinin 2. takımının 3. golüne imza atan kaptan son dakikalarda rakibine yaptığı sert faulle direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın son 5 dakikasını bir kişi eksik oynayan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.