Hava Durumu

Zaferspor Abant kampında

Kırmızı Beyazlılar Bursa'daki çalışmalarını tamamladıktan sonra önceki gün Bolu'ya gitti ve Abant'ta kampa girdi. Zafer-spor yaklaşık 14 günlük kampta 4 hazırlık maçı oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor Abant kampında

4 HAZIRLIK MAÇI

Spor Toto 3. Lig'e yükselmek hedefiyle yeni sezona 6 Ağustos'ta kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Zaferspor, Bolu'ya gitti. Kırmızı Beyazlılar önceki gün Bolu Abant Resort'te yeni sezon öncesi kamp çalışmalarına start verdi. Zaferspor 14 gün sürecek Abant Kampı'nda 4 hazırlık maçı oynayacak. İlk olarak yarın Bolu'nun amatör takımlarından biri ile karşılaşacak Kırmızı Beyazlılar ardından 2 Eylül Pazar, 6 Eylül Perşembe ve 9 Eylül Pazar günü olmak üzere 3 hazırlık maçı daha oynayacak ve Bolu kampını tamamlayacak.

TRANSFER BEKLEMEDE

Son olarak kadrosuna Yeşil Bursa'dan 31 yaşındaki kaleci Volkan Tercan ile Kütahyaspor'dan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Azmi Polat'ı katan Zaferspor, transferde frene bastı. Bolu kampındaki maçlardan sonra takımın durumuna göre hareket edeceklerini belirten Zaferspor Basın Sözcüsü Ayhan Yılmaz, "Bursa'da gerçekleştirdiğimiz ilk etabın ardından 2. etap kamp çalışmaları için Bolu'ya geldik. Yaklaşık 14 gün takımımız burada konaklayacak. Yeni transferlerimiz olduğu için burada takımdaşlık duygusu üzerinde duracağız. Hazırlık maçlarına göre de transferde yeni ataklar olabilir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.