Hava Durumu

Zaferspor'da sertifika coşkusu

Zaferspor'un yaz spor okullarına katılan 255 öğrenci sertifikalarını törenle aldı. Sertifika törenine katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spor tesislerinden her yaştan insanların faydalanması gerektiğine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor'da sertifika coşkusu

"CİDDİ YATIRIMLARIMIZ VAR"
Bursa'nın en köklü amatör kulüplerinden biri olan Zaferspor'un yaz spor okullarına katılan toplam 255 öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.
Kırmızı Beyazlılar'ın kendi tesislerinden düzenlenen törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı. Dündar, minik sporculara sertifikalarını verirken yaptığı konuşmada, " Yaz spor okullarımızda basketbol, voleybol, judo, masa tenisi, tekvando, kort tenisi ve yüzme gibi branşlarda 4 dönem halinde organizasyonlar yapıyoruz. Bu dönem 6 bin 100 çocuğumuz yaz okullarından faydalandı. Spor te-sisleri konusunda da ciddi yatırımlarımız var" dedi.

"EN BÜYÜK TESİS"
Spor yatırımları noktasında sınırları aşarak Türkiye'nin en büyük atletizm salonunu inşa ettik. Sporcularımıza uluslararası standartlarda antrenman yapacakları bir tesis kazandırdık. Gençlerimize güveniyoruz. Onların başaracağına inanıyoruz" diye konuştu. Zaferspor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez de Bursa'nın en köklü kulüplerinden biri olarak Türk sporuna yeni yıldızlar yetiştirdiklerini belirterek, "Yaz spor okullarımızda 255 öğrencimiz, 9 antrenör eşliğinde haftanın 5 günü çalışmalarını sürdürdü. Mustafa Dündar'ın desteğiyle şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.