Hava Durumu

Zaferspor gümbür gümbür

Kırmızı Beyazlılar, Yeşil Bursa'dan kaleci Volkan Tercan ile Kütahyaspor'dan orta saha Azmi Polat'ı transfer ederken, önceki gün oynadığı hazırlık maçında ise Altınovaspor'u 3-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor gümbür gümbür

TRANSFERLER GELDİ

Bursa'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek Zaferspor'da yeni sezon öncesi çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Kırmızı Beyazlılar geçtiğimiz hafta ilk olarak 2 bomba transfer yaparak dikkatleri üzerine çekti. Zaferspor geçtiğimiz sezon 3. Lig'de Yeşil Bursa forması giyen Volkan Tercan'ı kadrosuna kattı. Akhisarspor altyapısından yetişen 31 yaşındaki kaleci Diyarbakırspor, Alanyaspor ve Dardanelspor gibi önemli takımlarda forma giymişti. Kırmızı Beyazlılar ayrıca orta sahasını ise Azmi Polat ile güçlendirdi. İnegölspor altyapısından yetişen 35 yaşındaki futbolcu son olarak Kütahyaspor'da forma giyiyordu.

İYİ GÖRÜNTÜ SERGİLEDİ

Zaferspor ayrıca geçtiğimiz gün hazırlık maçında Altınovaspor ile karşı karşıya geldi. Yalova'da oynanan maçta oldukça iyi bir görüntü veren Kırmızı Beyazlılar sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmasını bildi. Zaferspor'un gollerini ise Hüseyin Civelek, Hakkı Türker ve Akın Arıcan kaydetti. Karşılaşma sonrası Bursa Hakimiyet'e konuşan Başkan Şaban Sönmez, "3. Lig hedefimiz doğrultusunda yeni sezon öncesi güçlü adımlarla ilerliyoruz. Kadromuza profesyonel lig tecrübesi bulunan çok değerli 2 ismi kattık. Hazırlık maçında da Altınovaspor'u rahat bir oyunla 3-1 yendik. Şu an takımımız hazır gibi gözüküyor. Teknik heyetimizin raporuna göre kadromuzu son bir şekil vererek lige hazır gireceğiz" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.