Hava Durumu

Zamanı geldi!

Bursaspor 20. haftanın açılış maçında Beşiktaş'ı konuk edecek. Süper Lig'de 5 maçtır 3 puana hasret kalan Yeşil Beyazlılar'da galibiyetten başka bir düşünce yok. Saat 20.00'de başlayacak dev mücadeleyi Halil Umut Meler yönecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zamanı geldi!

Ve beklenen gün geldi çattı. Bursaspor'la Beşiktaş Süper Lig'de 20. haftanın açılış maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki ezeli rekabette tüm maçlar farklı bir hikayeye sahipken bu karşılaşma Bursaspor açısından büyük önem taşıyor. Bu sezon Süper Lig'deki son galibiyetini ligin 14'üncü haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-0 yenerek elde eden Yeşil Beyazlılar 3 Aralık 2017'den bu yana 3 puanı bir arada göremiyor. Son haftalarda sergilenen kötü futbol camiayı gelecek adına endişeye sevk etse de teknik direktör Paul Le Guen Beşiktaş karşısında takımına güveniyor.

Saat 20.00'de başlayacak ve Bein Sports1'den ekranlara gelecek dev mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı. Bursaspor'un o maçtaki tek golünü Dzon Delarge kaydetmişti. Ara transfer dönemini Moussa Sow, Gheorghe Grozav, Abdullahi Shehu, Alper Ademoğlu ve John Bostock'u renklerine katarak geçiren Bursaspor'da Le Guen'in takımını hangi diziliş ve kadroyla sahaya süreceği büyük merak konusu. Bursaspor rakibini yenerek hem kötü gidişe dur demeyi hem de taraftarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Koreografi merakla bekleniyor

Bursaspor taraftarları iple çektikleri Beşiktaş maçında tribün şova hazırlanıyor. Yeşil Beyazlılar karşılaşmada sır gibi saklanan bir koreografi sergileyecek. Maçın biletlerinin büyük bir bölümünün tükendiği ifade edildi. Beşiktaş taraftarının tribüne giremeyeceği karşılaşmada Bursasporlu futbolcular taraftarının desteğini arkasına alarak mücadele edecek.

Yeniler taraftar önünde

Bursaspor'un iki yeni transferi John Bostock ile Alper Ademoğlu'nun lisansları çıktı. Teknik direktör Paul Le Guen'in görev vermesi halinde her iki oyuncu da Beşiktaş'a karşı mücadele edecek. John Bostock 51, Alper Ademoğlu ise 68 numaralı formayı giyecek.

Le Guen kampa aldı
Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan edildi. Teknik direktör Paul Le Guen bu sezon ilk kez Bursa'da oynanan bir maçta takımını Özlüce Tesisleri'nde kampa aldı. Yeşil Beyazlı kramponlar dünden itibaren tesislerde kalarak maçın havasını solumaya başladı.

Üst düzey güvenlik önlemi

Bursaspor Beşiktaş mücadelesinde Bursa Emniyeti adeta kuş uçurtmayacak. Dev karşılaşmada 3 bin polis 600 de özel güvenlik personeli görev yapacak. Stat çevresi emniyet güçleri tarafından sürekli kontrol edilecek. Kombine kart, yüklemesi yapılmayan Passolig'i olmayan kişilerin birinci güvenlik bölgesinden geçişine izin verilmeyecek. Beşiktaş taraftarları tribüne giriş yapamayacak.

Eksikler can sıkıyor

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi sakat futbolcuların sayısı teknik direktör Paul Le Guen'i kadro kurmakta zorlayacak. Yeşil Beyazlılar'da Pablo Martin Batalla, Cristobal Jorquera, Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir ve Ertuğrul Ersoy Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek. Jires Kembo'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Bursaspor'da Mikel Agu kart cezası nedeniyle mücadelede görev alamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.