Hava Durumu

Bodurum Masalı'nın Alara'sının şaşırtan o özelligi!

İzmirli genç oyuncu Serel Yereli, güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bodurum Masalı'nın Alara'sının şaşırtan o özelligi!
Bodrum Masalı'nda Alara karakterine hayat veren sarışın güzel Serel Yereli'yi tanımaya hazır mısın?

İşte Serel Yereli...

21 yaşındaki genç oyuncu, 1.80 boyunda ve 59 kilo. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okuyor. İzmir Göztepeli. İlk işi Bodrum Masalı ile oyunculuğa adım attı

\"\"

Bir ses yarışmasına katılıp, ilk turda elendi. Güzelliği ile jürinin ilgisini çekmeyi başardı. Şarkı söylemeyi seven oyuncu, Bodrum Masalı 2. Bölümü'nde ''Sezenler Olmuş'' şarkısını seslendirdi.

TELEFON HATTI BİLE YOK

Bir telefon hattı yok, telefonu yalnızca internete erişebildiği yerlerde mesajlaşmak için kullanıyor. Sırtında ''Kafeste doğmuş kuşlar uçmanın hastalık olduğunu düşünürler” dövmesi var.

\"\"

Babasını 16 yaşındayken ani bir kalp krizi yüzünden kaybetmiş ama onu kaybettiğini yedi yaşındayken rüyalarında görüyormuş.

İLK AŞKIM DİLENCİ ÇOCUK

''Aşkta statülere inanmıyorum. Ben herhangi birine âşık olabilirim. Mesela ilk aşkım mahalledeki dilenci çocuktu. İnsanların bu çağda hislerinin öldüğünü düşünüyorum. Sırf bir şeyler hissetmek için bazen günün sekiz saatini düşünerek, diğer sekiz saatini kendi içimden şarkılarsöyleyerek geçiriyorum."

\"\"

'Sizin bir konumunuz var ve ben belki de sırf o konumdan dolayı size, herkese davrandığımdan farklı davranmak zorunda kalıyorum. Bunu yapmak istemiyorum. Bu yüzden de hiyerarşik ortamlara girdiğim an hep yadırganıyorum.''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.