Hava Durumu

İrem Derici'den Mustafa Sandal için şok sözler!

Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşayan İrem Derici önceki gün Nişantaşı'ndaydı..

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrem Derici'den Mustafa Sandal için şok sözler!
Yoğun bir iş temposunun kendisini beklediğini söyleyen Derici, önümüzdeki günlerde jüri üyesi olacağı Rising Star yarışmasının çekimlerinin başlayacağını belirtip "Bildiğiniz gibi Rising Star'da jüri oldum.

Yoğun bir iş dönemi beni bekliyor. Benim için çok büyük bir olay ve adeta sınıf atlama gibi bir durum.5 sene önce Mustafa Sandal bana dönmemişti ama şimdi yan koltuğumda olacak” dedi.Bir hayli kilo verdiği de sözlerine ekleyen Derici “Kilo vermek için adeta yemeden içmeden kesildim,15 kilo verdim. 3-5 kilo daha vereceğim" dedi. 

Sevgilisi Lider Şahin'le ilişkisi hakkında ilk kez konuşan şarkıcı, konu hakkındaki soruları "Tatil çok güzel geçti. Kalabalık bir arkadaş gurubuyla birlikte gezdik.Maşallah diyelim çok güzel gidiyor” diye cevapladı. Derici, Lider Şahin'in babası ünlü müzik adamı Selami Şahin'in "Oğlum hayatını yaşıyor, evlenmez" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine "Hiç öyle bir durum yok.

Her şey güllük gülistanlık. Hiç öyle bir problem yok ve herkes gayet huzurlu. Bence çok büyütülüp çok abartıldı ve insanların üstüne bu kadar gitmenin de anlamı yok.Herkes kafasına göre konuşuyor ama herkesin huzuru ve keyfi yerinde. Selami Bey'le daha önce yaptığımız projeler var ve başka bir projede de birlikte yer alabiliriz” sözlerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.