Hava Durumu

Kerimcan Durmaz, Rihanna ile aynı karede

Sosyal medyada fenomeni Kerimcan Durmaz, yine yaptı yapacağını... Amerika tatilinde Rihanna konserine giden Durmaz, Snapchat hesabından Rihanna ile yer aldığı kareyi paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerimcan Durmaz, Rihanna ile aynı karede
Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, ünlü model Didem Soydanve ünlülerin make up artisti Fevzi Altun'la Amerika tatiline çıkan Kerimcan Durmaz, dünyaca ünlü yıldızı karşısında görünce şok oldu.

Rihanna'nın halk konserine VIP olarak katılan grup, ünlü yıldızın şarkılarıyla geceboyunca eğlendi. Fevzi Altun, Didem Soydan ile dans ederken çekilmiş fotoğrafını paylaşırken, bir dahaki konserde kulise girmek için her şeyi yapacağını açıklayan Kerimcan Durmaz da Rihanna ile aynı karede kareyi paylaşıp şu yorumu düştü: "İşte dün gece Snapchat'imde gördüğünüz gibi yaşadığım o ilginç duygunun tam olarak fotoğrafa yansımış hali. Fotoğraf her şeyi anlatıyor bence. Nasıl dumur olmuşum. İşin en b.k tarafı 2 saat boyunca 1 metrelik mesafeden onu izleyip ona dokunamayıp, konuşamamaktı. Gerçekten hala etkisinden çıkamadım."

İşte o fotoğraf;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.