Hava Durumu

Tarkan neden sessizce evlendi? İşte cevabı...

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tarkan, "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan neden sessizce evlendi? İşte cevabı...
Geçtiğimiz cuma akşamı sessiz sedasız dünyaevine giren  Tarkan'ın Tarabya'daki villasında kıyılan nikahta, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin  Pınar Dilek'e verdi.

ŞAHiDi ENiŞTESi

Aile arasındaki sade törende  Tarkan'ın şahitliğini eniştesi Mahmut Menekşe yaparken  Pınar Dilek'in şahitliğini ise çocukluk arkadaşının yaptığı ortaya çıktı.

DÜĞÜNDE BEYAZ SMOKİN GİYECEK

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir şekilde dünyaevine giren  Tarkan, sürpriz nikahla ilgili konuştu. Beş yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırdığını belirten megastar, "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık. Düğün  6 Mayıs'ta  Köln'de olacak. Eşim hakkında çıkan dedikodular gerçeği yansıtmıyor. Henüz hamile değil" diye konuştu.

BALAYI UZAKDOĞU'DA

Tarkan'ın  Köln'deki düğünde 'Smokin Sihirbazı' olarak bilinen  Levon Kordonciyan imzalı beyaz bir damatlık giyeceği,  Pınar Dilek'in de farklı bir gelinlik diktirdiği öğrenildi. Çiftin balayına haziran ayında çıkacağı ve şimdilik tercihlerinin  Uzakdoğu olduğu öğrenildi.  Tarkan balayından sonra ise  Avrupaturnesine çıkacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.