Hava Durumu

Bursa'da '10 Nisan Polis Bayramı' anısına boks turnuvası düzenlendi

Bursa'da 10 Nisan Polis Bayramı Haftası münasebeti ile Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde Bera Spor Tesisleri'nde boks turnuvası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 16:49
Kaynak: Haber Merkezi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yer alan Bera Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvaya İstanbul ,Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova illerinden kulüpler ve Bursa'da faaliyet gösteren Emniyetspor Kulübü sporcularının katılımı ile toplamda 75 sporcu mücadele etti. 

Bursa Emniyetspor Kulübüne bağlı boks branşı olarak turnuvaya 13 sporcuyla katılım sağladı ve 10 sporcu rakiplerini yenerek birinci oldu.

Ayrıca Bursa Emniyetspor Kulübü en fazla birincilik madalyası alan kulüpler arasında birinci olarak, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Turnuva hakkında Bursa Emniyetspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şampiyonalarımızın önerisi ve kararı ile külübümüz eş başkanı Fahri Başkanımız olan Bursa İl Emniyet Müdürümüz Sn. Dr. Sabit Akın Zaimoğlu'na, Polis Bayramı haftasının anlamı için hediye ettik. Kendiside sporcularımıza rozet takdim etmiştir. Mutlu olmuşlardır. Genel başkanımız Erkan Yılmaz'a da destekleri için ayrıca teşekkür ederiz."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.