Hava Durumu

Bursa'da Salih Şeremet Ortaokulu kız futbol takımı, Türkiye şampiyonu!

Bursa’da Elmasbahçeler Salih Şeremet Ortaokulu kız futbol takımı, okullararası düzenlenen futbol turnuvasında Türkiye şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Salih Şeremet Ortaokulu kız futbol takımı, Türkiye şampiyonu!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı protokolüyle düzenlenen ‘Okullararası Futbol Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği’nde Salih Şeremet Ortaokulu müsabakalara Bursa Şampiyonu olarak başlayıp, sırasıyla Yalova'da yapılan grup müsabakalarını 1’incilikle, Bursa'da yapılan Türkiye Yarı Finallerini birincikle tamamlayıp Manisa'da yapılan ve son sekiz takımın yer aldığı Türkiye Finallerine katılım hakkı kazandı.

Salih Şeremet Ortaokulu kız futbol takımı, 21-26 Mayıs'ta yapılan Türkiye finallerinde B grubunda sırasıyla Denizli Nermin Akça Ortaokulu’nu, Van Mustafa Cengiz Ortaokulu’nu ve Zonguldak Atatürk Ortaokulu’nu yendi ve grup 1’incisi olarak yarı finale kaldı.

Yarı finalde A grubu ikincisi İstanbul Mimar Sinan Ortaokulu’nu yenen Salih Şeremet Ortaokulu kız futbol takımı, finale yükseldi. Finalde Zonguldak temsilcisi Atatürk Ortaokulu’nu da yenen Bursa ekibi, Türkiye şampiyonu oldu.(DHA) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.