Hava Durumu

Bursa Süper Amatör'de heyecan tavan yaptı!

A Grubu’nda Doğugücü, B Grubu’nda ise Kestel play-off’u garantiledi. Bu 2 grupta İznik, Fatih-gücü ve Akhisar Demir’in savaşı sürüyor. C Grubu’nda Çağlayan, Gemlik ve Şükraniye, D Grubu’nda ise Çekirge İY ve Burgazspor kıyasıya yarışa devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Süper Amatör'de heyecan tavan yaptı!

Bursa Süper Amatör Küme’de 14. hafta heyecanı geride kaldı. A Grubu’nda lider Doğugücüspor, İnegöl derbisinde Kurtuluşspor’u tek golle geçerek ilk 2 sırayı garantiledi. Play-off’a en yakın ekip olan İznikspor ise Orhangazi 1893 Spor’u 4-2 yenerek puanını 30 yaptı ve avantajını sürdürdü. 2. sırayı kovalayan Fatihgücü ile İsmetiyespor 27 puanla takibe devam ediyor. B Grubu’nda lider Kestel Belediyespor Odunlukspor’u hükmen yenerek play-off’u garantiledi. 2. sıradaki Akhisar Demirspor 31 puanla yerini sağlamlaştırdı. 1 maç eksiği olan Akhisar Demir kalan haftalarda 1 galibiyet aldığı zaman play-off’a adını yazdırmış olacak.

2 GRUPTA İŞLER KARIŞIK

C Grubu’nda işler çok karışık. Zirvenin yeni sahibi Emekspor’u zor da olsa 1-0 mağlup etmeyi başararak 27 puana ulaşan Çağlayanspor oldu. Geçen hafta lider olan Gemlikspor ilk 2 sırayı hedefleyen Şükraniyespor ile 1-1 berabere kalarak 2. sıraya geriledi. Zirvenin takipçilerinden Çotanakspor, Gençlergücü’nü 1-0 yenerek 25 puanla ilk 2 sıraya iyice yaklaştı. D Grubu’nda lider 1947 Çekirge İdman Yurdu deplasmanda takipçisi Burgazspor’a 1-0 mağlup oldu ancak 30 puanla zirvedeki yerini korudu. Burgazspor ise 1 maçı eksiğine rağmen 28 puanla ilk 2 sıradaki yerini iyice sağlamlaştırdı. Süper’de heyecan bu hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek.

Haftaya “Süper” damga vuranlar

Süper Amatör’de haftanın takımları Doğugücüspor, Akhisar Demirspor, Çotanakspor ve Burgazspor, haftanın teknik direktörleri ise Sait Taşkesen, İzzet Kaya, Savaş Baştan ve Gökhan Türkyılmaz oldu. Haftanın 11’inde ise Musa Çaça, Tolga Alkan, Burak Aydın, İsmail Polat, Tolga Kasap, Canpolat Yılmaz, Ahmet Akdemir, Metehan Bayrakçı, Yakup Kurt, Volkan Depe ve Göksal Yiğit yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.