Hava Durumu

Bursalı yüzücü Nusrat Allahverdi'den yeni rekor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın altyapıya verdiği önem doğrultusunda çalışmalarını bu yönde sürdüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü, sporcularının elde ettiği derecelerle de şehrin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı yüzücü Nusrat Allahverdi'den yeni rekor

Son olarak Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Edirne'de düzenlenen Türkiye Arena Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri'nde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün başarılı yüzücüsü Nusrat Allahverdi, 50 metre kurbağalamada kendisine ait Türkiye rekorunu geliştirdi.

13 Nisan'da başlayan ve Bosna Hersek, Sırbistan, Gürcistan, Türkiye'den toplam 492 sporcunun Edirne Olimpik Yüzme Havuzu'nda devam eden madalya mücadelesinde Nusrat Allahverdi, 50 metre kurbağalamada 29.28 ile kendisine ait olan 15-16 yaş Türkiye rekorunu 29.25'e geliştirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Nusrat Allahverdi, 14 yaş Türkiye rekorunun da sahibi konumda bulunuyor. Edirne'de devam eden Türkiye Arena Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri 17 Nisan'da sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.