Hava Durumu

Doğugücü de Süper Amatör'de

Kırmızı Siyahlıların önceki gün yapılan 3. Olağan Genel Kurulu'nda Osman Taşdemir başkanlığa seçildi. Taşdemir, Değirmenönü'nü satın aldıklarını ve artık Süper Amatör Küme'de olacaklarını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğugücü de Süper Amatör'de

2013 yılında kurulan İnegöl ekibi Doğugücü Gençlikspor'da önceki gün 3. Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Kongrede Osman Taşdemir, Erdoğan Erdoğan'dan görevi devralarak Başkanlığa seçildi. Kırmızı Siyahlıların genel kurulunda yeni Başkan Taşdemir ise çok önemli bir sürprize imzasını attı. Buna göre 1. Amatör Küme'de şampiyonluğu kaçıran Doğugücüspor, Süper Amatör Küme'de yer alan Demirmenönüspor'un haklarını satın aldı ve kongre ile bir anda şampiyonluk yaşamış gibi oldu.

HEDEFTE "BAL" VAR

Genel kurulda açıklamalarda bulunan Başkan Osman Taşdemir, "Üç yıldır çabaladığımız Süper Amatör Küme'ye yükselmeyi bir türlü başaramadık. Elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen nasip olmadı. Büyük bir camia olduğumuz ve taraftarımızın desteğini kaybetmemek için Değirmenönüspor'u almaya karar verdik. Bunu yaparken de sadece Süper Küme'de olmak için yapmadık. Hedefimiz güçlü bir kadro kurarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmektir. Çok kısa bir süre sonra transferlere başlayacağız" dedi.

Doğugücüspor'un Osman Taşdemir başkanlığındaki yönetiminde ise Erdoğan Erdoğan, Murat Taşdemir, Tuncay Taşdemir, Fatih Çifte, İsmail Sarı, Nihat Soyuşen, Mahfuz Taşkesen, Cihat Sevimli, Hasan Yalçın, Beşir Birlik, Adnan Kalkan, Mehmet Durak, Refik Sayhan, Yunus Yıldırım, Ahmet Utku, Şenol Soyuşen, Özbek Ayçiçek, Ferit Koca, Sinan Ergen, Teyfik Güven, Mehmetcan Özel, Metin Özer, Yasin Uçkun, Rıdvan Yardım, Ferhat Kaya, Metin Aydınlık, Sinan Ekin yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.