Hava Durumu

Fethiye İdmanyurdu tesis istiyor

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de Bursa’yı temsil edecek kulüplerden Fethiye İdmanyurdu şampiyonluğun coşkusunu yaşıyor. Yeni sezonun planlamasını yapan Bursa temsilcisi tesis sıkıntısı yaşıyor. Kulüp başkanı Abdullah Aksoy Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den tesis konusunda destek beklediklerini açıkladı.  

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
Fethiye İdmanyurdu tesis istiyor

Bursa’yı önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Fethiye İdmanyurdu şampiyonluğun sevincini yaşıyor.

KUPA KOLEKSİYONCUSU OLDU

Alt yaş kategorilerinde tüm kulvarda Türkiye Şampiyonalarına gitmeye hak kazanan ve tam anlamıyla kupa koleksiyoncusu bir kulüp haline gelen Bursa temsilcisi ilk kez yer alacağı Bölgesel Amatör Lig’in planlamasını yapmaya başladı.

Kulüp Başkanı Abdullah Aksoy yeni sezonda da yeni başarılar için yola çıktıklarını söyledi.

Amaçlarının iyi birer sporcu yetiştirmek olduğunu dile getiren Aksoy, “Bizler bu yola çıkarken tek amaç olarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve iyi birer sporcu olmasını ilke edindik. Bu parolamızdan hiç şaşmadık. 400 sporcumuzla bu doğrultuda devam edeceğiz” diye konuştu.

BOZBEY’DEN DESTEK İSTİYORUZ

Mücadele ettikleri her kulvarda şampiyonluğa ulaştıklarının altını çizen Abdullah Aksoy emeği geçen tüm yönetici, teknik heyet ve oyuncularla kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Yeni sezon öncesi en büyük sıkıntılarının tesis olduğuna dikkat çeken Abdullah Aksoy, “Mahallemizde Büyükşehir Belediyemize ait bir tesis var ama onu yeteri kadar kullanamıyoruz. Oyuncularımızın kamp yapacağı bir yer yok. Bu şekilde BAL’da nasıl mücadele edeceğiz? TFF’ye hangi stadı bildireceğiz? Bursa’nın merkezinde BAL’da oynayacak tek kulüp biziz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’den tesis konusunda desteklerini bekliyoruz. Bu sorun ortadan kalkarsa 3. Lig hedefiyle sezona başlayacağız.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.