Hava Durumu

Kış sporlarının merkez üssü Bursa olacak!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal'ı ziyaret eden Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Genel Sekreteri Yakup Yıldırım, Dünya Şampiyonası'na Bursa'da hazırlanacak olan Kadınlar A Milli Buz Hokeyi Takımının çalışmalarının yanı sıra buz hokeyi branşında sürdürülen faaliyetler, tesis yatırımları ve planlanan organizasyonlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2019 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2019 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kış sporlarının merkez üssü Bursa olacak!

Ulusal ve uluslararası organizasyonların aranılan merkezlerinden biri olan Bursa, hizmete giren vizyon tesisler sayesinde milli takımların ve federasyonların da kamp üssü oldu. Kestel'de hizmete giren Olimpik Buz Hokeyi-Pateni Salonunda Dünya Şampiyonası'na hazırlanacak olan Kadınlar A Milli Buz Hokeyi Takımının kamp hazırlıkları için Bursa'ya gelen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Genel Sekreteri Yakup Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti. Kadınlar A Milli Buz Hokeyi Takımı Antrenörü Niyazi Çağrı Karabulut ve Federasyon personeli Mertcan Üstün'ün eşlik ettiği Genel Sekreter Yakup Yıldırım'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdür Uysal, birçok vizyon projenin yanı sıra 2018 yılında hizmete giren Kestel Buz Hokeyi-Pateni Salonu ile birlikte Bursa'nın kış sporlarının önemli merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi. Kış sporları branşlarında daha çok sporcunun milli takımlara katılması ve daha fazla başarı hedeflediklerini de belirten İl Müdürü Uysal, bu hedef doğrultusunda Federasyonlarla yakın işbirliğini sürdüreceklerini vurgulayarak Dünya Şampiyonasına katılacak olan Kadınlar A Milli Buz Hokeyi Takımı'na başarılar diledi.

Buz hokeyi başta olmak üzere kış sporlarıyla ilgili branşlarda sürdürülen faaliyetler, tesis yatırımları ve planlanan organizasyonların değerlendirildiği ziyarette Kadınlar A Milli Buz Hokeyi Takımının 11-30 Mart tarihleri arasında Kestel Buz Hokeyi-Pateni Salonunda hazırlık kampına gireceğini ifade eden Federasyon Genel Sekreteri Yakup Yıldırım, kamptan sonra Kadınlar Milli Takımının 1-8 Nisan tarihleri arasında Romanya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılacağını söyledi. Kış sporlarına verilen desteklerden dolayı İl Müdürü Uysal'a teşekkür eden Genel Sekreter Yıldırım, Bursa'da yürütülen çalışmaların güçlenmesi için Federasyon olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Yıldırım, branşa verdiği desteklerden dolayı İl Müdürü Uysal'a teşekkür plaketi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.