Hava Durumu

Önümüze bakacağız

Kadınlar Cev Challenge Kupası finalinde karşılaştığı Olympiacos'u ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup etmesine rağmen evinde 3-1 mağlup olup kupayı kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyespor'da gözler Beşiktaş ile oynanacak maça çevrilmiş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Önümüze bakacağız

HABER I Özgün DOĞAN I

3. KEZ KAZANMAYA YAKLAŞTI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Cev Cehallenge Kupası final maçında Olympiacos'a 3-1 mağlup oldu. 2 kez kazandığı kupayı müzesine bir kere daha koymaya çok yaklaşan Yeşil Beyazlılar ilk maçı kazanmasına rağmen ikinci maçı kaybederek 2. oldu. Final maçı ve takımın geleceği hakkında, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, oyunculardan kaptan Nilay Karaağaç, Fatma Yıldırım ve Cansu Aydınoğulları açıklamalarda bulundu. İlk maçta 3-2 kazanmış olmanın ciddi bir avantaj olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Evimizde kendi seyircimiz önünde oynadık ama kritik hatalar yaptık. 3 sayı önde olmamıza rağmen maçı 9 sayı farkla kaybettik" dedi.

VOLEYBOL ŞUBESİ KAPATILMAZ

Sonuç ne olursa olsun takımımızı tebrik ediyorum diyen Başkan Aktaş, "Kupaya ulaşmamamız için hiçbir gerekçe yoktu ama nasip değilmiş. Bu çok önemli bir başarı. Voleybol şubesi kapatılmaz. Biz bu kulübü ciddi borçla devraldık. Bazı önlemler almak durumundayız. Kanunlara göre buna ayrılan bir bütçe var ve bu bütçe geçen sene aşıldığı için bize zimmet çıkmış bundan dolayı. Mevcut durumu çevirmek için dışardan sponsorlar arıyorum ve buluyorum. 40 küsur milyonluk borç yükü var. Beraberinde mevcut devam eden bir durum var. Sadece belirli mütalaalar yapıyoruz. Yani voleybol şubesini kapatmak gibi bir durum söz konusu değil. Bütün birimlerde sorguladığımız gibi bu şubede de mali durumları sorguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Mücadelemiz devam edecek
Sporda yenmekde var yenilmede. Gönlümüzden geçen bu kupayı 3. kez müzemize koymaktı. Bu netice bizim nihai neticemiz değil sporda her alanda mücadelemiz devam edecek. Bursa artık bir spor şehri oldu. Takımımızı kutluyorum güzel bir mücadele oldu. Sporcularımızı olimpiyatlarda görmek istiyoruz ve inşallah madalyalar kazanıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

Top bizi sevmedi
Böyle bir maçtan sonra bu sonucu almamız, hem de orda kazandığımız maçı evimizde kaybedip kupayı alamadığımız için çok üzgünüz. Elimizden geleni yaptık ama top bizi sevmedi, çok fazla çekişme oldu ve top bizim sahamıza düştü. Şans onların yanındaydı. Çalıştık emek verdik bütün yıl boyunca bu kupayı kazanabilmek için ama olmadı. Artık önümüze bakacağı ve bir dahaki sene bu kupayı Bursa'ya getireceğiz.

İnanmıştık ama olmadı

Bizim açımızdan zor bir maç oldu. İlk ma-ça kıyasla çok iyi önlem almışlardı ve açıkçası biz de skor üretmekte zorlandık. Güzel bir seyirci vardı herkesi mutlu etmek isterdik ama olmadı. Taraftarımız bizi yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Biz de çok fazla inanmıştık onlar da inanmışlar ama onları hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz. Bu tarz mağlubiyetlerden sonra takımın toparlanması ciddi zaman alıyor. Ama biz hafta sonu maçımıza çıkıp aynı şekilde aynı disiplinle oynayacağız ve ligi en iyi noktada bitireceğiz.

Okyanusu geçip derede boğulduk
Olimpiacos çok iyi bir takım. Hiç vazgeçmediler son topa kadar oynadılar. Maçı hak ettiler. Biz istediğimizi yapamadık. Sezon başından beri hazırlanıyorduk fakat şansımız tutmayınca tutmuyor. İnşallah seneye kupayı bursa'ya getireceğiz. Biz erken pes ettik. Deplasmanda kazanıp burda kaybetmemiz okyanusu geçip derede boğulmak gibi bir şey oldu. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadıkları için. Hiç susmadılar keşke onların hakkını verebilseydik. Bizim odağımız bu kupaydı ve burası da bitti şimdi Beşiktaş maçına odaklanacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.