Hava Durumu

Orhun Ene: Realist olmamız gerekiyor!

TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandıkları için sevinçli olduklarını belirtirken, "Bu maçın eksiklerini, hatalarını unutursak ileride bizim için çözülmesi daha büyük problemler oluşturacağını bilmemiz lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene: Realist olmamız gerekiyor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 82-87 mağlup eden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene ve ABD'li oyun kurucu Diante Garrett, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Burada aldığımız galibiyet bizim adımıza önemli bir galibiyet. Kazandığımız için sevinçliyiz ama çok geri dönüşlere izin verdik. Bu lig kolay değil, herkes takviyeler yaptı" dedi.

Mavi Yeşilliler'in ABD'li oyun kurucu Diante Garrett ise, birlikte oynayarak kazanmayı başardıklarını belirterek, "Genel olarak iyi bir oyun oldu. Dördüncü çeyrekte bizim top kayıplarımızla birlikte rakip biraz daha öne çıktılar. Fakat biz birlikte oynadık ve kazanmayı bildik. Sezon sonunda hedefimiz play-off potasına en iyi noktadan girebilmek. Bu sezon geçtiğimiz yıla göre daha fazla sayıda maç kaybettik. Geride kalan tüm müsabakalara kazanmak için çıkacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.