Hava Durumu

Tehditlerle yıkıldık

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Eyüpspor deplasmanında yaşananlara yönelik Bursa Hakimiyet’in sorularını yanıtladı. Güç, soyunma odalarında yaşananların ve tribünlerden gelen tepkilerin kurbanı olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 06:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 06:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tehditlerle yıkıldık
Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta başarılı bir sezon geçiren ancak son maçta play-off biletini elinden kaçıran İnegölspor’da, Eyüp deplasmanında yaşanan olayların şoku sürüyor. İnegölspor’un güçlü bir kulüp olduğunu belirten Başkan Eşref Güç, yaşanan olaylarla ilgili emniyet müdürlüğüne şikayette bulunduklarını aynı zamanda bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun da kapısını çalacaklarını belirtti.



Bilindiği üzere 34’üncü hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Eyüpspor taraftarları, Bordo Beyazlı kafileye ölüm tehditleri içeren mesajlar göndermenin yanı sıra takım otobüsüne saldırmışlardı.

ODAKLANAMADIK

Olayları anlatan Eşref Güç, “Bayrampaşa’da konaklarken gece yarısı otobüsümüze taşlı saldırıda bulundular. Ayrıca ‘Öleceksiniz’ gibi yazılar vardı. Araçta büyük maddi hasar da var. Emniyete maç günü için teşekkür ederim ama önceki gece için aynı şeyi söyleyemem. Böylesine sıkıntılı bir maçta konuk ekibi daha iyi korumaları gerekirdi. 3-4 kişi elini kolunu sallayarak araca saldırdı. 



Maç saatinde ise soyunma odalarında ve tribünlerde olanlar belli. Tehditler, küfürler, patlayıcılar. Gece olanlarda yıkılmadık ama o esnada oyuncularımız maça odaklanmakta zorlandı. Her şeye rağmen üstün olduğumuz maçın son 10 dakikasında yıkıldık” dedi.

Küme hattından çıkarak bu konuma yükseldiklerini belirten Eşref Güç, “Nasip olmadı ama zor durumlardan nasıl çıkabileceğimizi gördük. Gelecek sezon bunlardan ders çıkaracağız. Yeni sezon yapılanmamıza ise bu ay içerisinde düzenlenecek kongreden son başlayacağız. Bu zamana kadar da olaylarla ilgili olarak TFF’ye gerekli yazıları ileteceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.