Hava Durumu

ÜniTimsah her yerde

İlk olarak cumartesi günü oynanan Yalova Group-Bursaspor Durmazlar maçına 6 ilden 7 farklı grup, pazar günü Bartın'daki Polisgücü-Bursaspor Yüksekoba mücadelesine 2 grup ve Sivas'taki Bursaspor futbol A takım maçı için ise tam 9 grup yolları aşındırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ÜniTimsah her yerde

Bursaspor'un Bursa dışındaki en büyük taraftar grubu, geçtiğimiz hafta sonu yine farkını ortaya koydu.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Bursaspor'u deplasmanlarda yalnız bırakmayan Ünitimsah grubu yine yapacağını yaptı. Yeşil Beyazlıların hafta sonu ilk olarak cumartesi günü Yalova'da oynadığı Yalova Group Belediyesi-Bursaspor Durmazlar basketbol maçına Sakarya, Kocaeli, Bolu, İstanbul, Bursa Teknik, Uludağ, Kütahya ve Balıkesir temsilciliklerinden taraftarları gitti. Pazar günü Filenin Timsahlar'nın Bartın'da Polisgücü ile oynadığı maçta ise Karabük ve Zonguldak temsilcilikleri takımlarını destekledi. Aynı gün Sivas'ta oynanan Sivasspor-Bursaspor mücadelesine Uludağ, Konya, Kayseri, Ankara, Trabzon, Bilecik, Kütahya, Aksaray, temsilcilikleri karayolu ile stadyuma gelirken, Manisa'dan 5 öğrenci taraftar ise uçakla Sivas'a gelerek takımlarını yalnız bırakmadı.

HİÇBİRİ KAYBETMEDİ

Bursa takımları deplasmanlarda oynadığı maçlarda taraftarların gücünü arkasına alarak bu hafta başarılı sonuçlar elde etti ve mağlubiyet yüzü görmedi. Cumartesi günü ilk olarak sahneye çıkan Potanın Timsahları, çekişmeli geçen mücadelede Yalova Group Belediyesi'ni 90-78 mağlup etti ve ligde oynadığı 4. maçta 3. galibiyeti aldı. Bu kez pazar günü Bursaspor A takımı Sivas deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf oldu. Sivas'tan 1 puanla dönen Yeşil Beyazlılar bu maçta taraftar gücünü arkasında hissetti. Futbol takımından sonra bu sefer sıra Filenin Tim-sahları'ndaydı. Bu sezon lige fırtına gibi başlayan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Bursalı voleybolcular, deplasmanda karşılaştığı Bartın Polisgücü'nü setlerde 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 mağlup etmeyi başararak Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi B Grubu'nda 4'te 4 yaptı liderliğini sürdürdü.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.