Hava Durumu

Yıldırım farka koştu

Süper Amatör Lig A Grubu 21. hafta mücadelesinde Yıldırım Belediyespor, İnegöl Doğanspor'u 6-2 mağlup ederek play-off maçları öncesi moral depoladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım farka koştu

ETKİLİ BAŞLADI

Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Yıldırım Belediyespor, gruptaki 21. hafta karşılaşmasında İnegöl Doğanspor'u konuk etti. Şahin Başol Spor Tesisleri'nde oynanan mücadelesine etkili ve pozisyonlar bularak başlayan Lacivert Turkuazlılar, 17, 26 ve 36'ncı dakikalarda Hakan ile 21. dakikada Tolga'nın attığı gollerle devreyi 4-0 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Yıldırım ekibi, 50'de Murat ile skoru 5-0'a getirdi.

SONUCA KOLAY ULAŞTI

Rakip takım İnegöl Doğanspor, 56. ve 59. dakikada attığı gollerle skoru 5-2 yaptı. Maçın yıldızı Hakan 90'da bir kez daha sahneye çıkarak kendinin 4'üncü golünü attı ve karşılaşma 6-2 Yıldırım Belediyespor üstünlüğüyle tamamlandı. Bu galibiyetle puanını 50'ye yükselterek ikinci sıradaki yerini koruyan Lacivert Turkuazlılar gruptaki son maçında kendisi gibi play-off oynamayı garantileyen 3. sıradaki Elmasbahçespor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.