Hava Durumu

Zaferspor'a 'Şahin' destek

Kırmızı Beyazlıların geçtiğimiz sezon yapılan tesislerinde gerçekleşen organizasyonda konuşan Şahin, "Bursa'nın artık BAL'dan 3. Lig'e bir takım çıkarması gerekiyor. Biz de bunun için Zaferspor'a gereken desteği vereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor'a 'Şahin' destek

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Zaferspor'un geçtiğimiz ay seçilen Başkanı Şaban Sönmez ve yönetim kurulunu önceki gün AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ziyaret etti. Kırmızı Beyazlıların geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tesislerinde gerçekleşen ziyarete Hüseyin Şahin ve Şaban Sönmez'in yanı sıra BASKF Başkanı Osman Kılıç, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Osmangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fedai Din ile çok sayıda mahalle halkı katıldı.

O SENE BU SENE

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Öncelikle çok yakınen tanıdığım sayın Şaban Sönmez'i Zaferspor başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz ay ramazan ve bir arkadaşımı kaybettiğim için gelmek nasip olmadı. Bu zamana kısmetmiş. Çok uzun zamandır Bursa'dan 3. Lig'e bir takım çıkaramıyoruz. Bu eksikliği gidermek için ben Zaferspor'a gereken tüm desteği sağlayacağım. İnşallah o sene bu sene olacak" dedi. BASKF Başkanı Osman Kılıç ise tüm takımlara olduğu gibi Zaferspor'un da yanında olacaklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.