Hava Durumu

Zaferspor Teknik Direktörü: Aile olacağız ve başaracağız

Zaferspor Teknik Direktörü Harun Şen, "Hedefleri olan bir takıma geldim. Taraftarımızın da desteğiyle birlikte kolej takımı havası yaratıp başarıya ulaşacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2018 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2018 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor Teknik Direktörü: Aile olacağız ve başaracağız

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

"BÜYÜK BİR CAMİAYIZ"
Geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta zirveden uzak bir sıralamada tamamlayan Zaferspor'da, yeni sezon için teknik direktörlük görevine uzun yıllar Bursaspor altyapısında da görev yapmış Harun Şen getirildi. Geçtiğimiz gün Zaferspor tesislerinde kendisini Bursa ekibine bağlayan sözleşmeye imza atan Şen, ayağının tozuyla ilk açıklamasını da Bursa Hakimiyet gazetesine yaptı. Zaferspor'un büyük ve hedefleri olan bir camia olduğunu belirten Harun Şen, " Zaferspor taraftarı ve camiası olan Bursa'nın köklü ekiplerinde biri. Yeni sezonda başarılı günler geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"KOLEJ TAKIMI OLACAĞIZ"
Bu sezonu geçiş süreci olarak gördüklerini ve bir planlama doğrultusunda profesyonel lig amaçlarına ulaşacaklarını söyleyen Harun Şen, "Bu sezon kemik kadromuzu oluşturup oyun anlamında kendimizi geliştirmek istiyoruz. Asıl amacımız 2019-2020 sezonunda sağlam bir ekiple şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekip oluşturmak. Ama tabii ki bu sezon da iyi bir hava yakalarsak şampiyonluk neden
olmasın ?

Taraftarımız bize güvensin. Her maç bize desteklerini sürdürsünler. Kolej takımı havasında aile olabileceğimiz bir grup yaratırsak başarı kendiliğinden gelir" dedi.

Transferde acelemiz yok
Takımı temmuz ayı sonunda toplamayı düşündüklerini ve o tarihe kadar transferde acele etmeyeceklerini de söyleyen Harun Şen, "Şu ana kadar kadromuza hem genç hem de tecrübeli oyuncuları kattık. Açıkçası transferde nokta atış yapmak istiyoruz. Kulübümüz bize maddi anlamda destek verdiği sürece Zaferspor'a hem oyuncu kalitesiyle hem de karakteriyle yakışacak isimleri kazandıracağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.