Hava Durumu

Alkışlar Turhan Tayan’lı öğrencilere 

Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Resim Sergisi ve Müzik dinletisi sanatseverlerden tam not aldı. Törene Bursalı deneyimli siyasetçi Turhan Tayan’da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkışlar Turhan Tayan’lı öğrencilere 

Bursa'da bir Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen “Natürmort ve Mekan İzlenimleri” isimli sergi açılışına, Milli Eğitim Bakanı ve Milli Savunma Bakanlığı görevlerinde bulunan Bursalı deneyimli siyasetçi Turhan Tayan, okul müdürleri, öğretmen, çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.

Turhan Tayan Anadolu Lisesi Güzel Sanatlar öğretmeni Neşe Aydın sergi ile ilgili bilgi verdi. Öğrencilerin sergiden dolayı çok mutlu olduklarını aktaran Neşe Aydın, "Okulumuz öncülüğünde düzenlenen sergide öğrencilerimize ait tamamen özgün, Natürmort ve akrilik gibi çalışmalar var. Bunun yanı sıra yine öğrencilerimizden oluşan kadronun Müzik dinletisiyle de çok özel bir sergi oldu" dedi.

Sergi açılışındaki tören Milli Eğitim eski Bakanı ve Milli Savunma Bakanlığı görevlerinde bulunan Bursalı tanınmış siyasetçi Turhan Tayan'ın serginin sembolik kurdele kesimiyle tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.