Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey Atatürk, 30 Ağustos ve bayrak skandalını ifşa etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eski yönetimin belediyeye ait sosyal medya hesaplarında 30 Ağustos ve Atatürk kelimelerine kısıtlama uyguladığını açıkladı. Bozbey ayrıca nüfusu 3.3 milyon olan bir Büyükşehir Belediyesi’nin deposunda sadece ve sadece 10 adet Atatürk Bayrağı olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 14:01
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey Atatürk, 30 Ağustos ve bayrak skandalını ifşa etti

"Bu kadar ileri gideceklerini düşünmüyorduk." diyen Bozbey, belediyeye ait sosyal medya hesaplarında Atatürk ve 30 Ağustos kelimelerinin kısıtlandığını bu yüzden de vatandaşların yorum yapamadığını açıkladı.

İşte Bozbey'in açıklaması:

Bizi duygusal olarak derinden etkileyen bir durum var. Bursa Büyükşehir sosyal medya hesaplarını devraldıktan sonra yaptığımız incelemelerde ne yazıkki hiç bir hemşehrimizin belediye sosyal medya hesaplarına 30 Ağustos ve Atatürk hakkında yorum yapmadığını gördük. İncelemeye aldık. Gördük ki Atatürk ve 30 Ağustos kelimeleri bu hesaplarda kısıtlanmış. 

"SADECE 10 ADET ATATÜRK BAYRAĞI VAR"

Zaten milli bayramlarla ilgili düşüncelerini biliyoruz. Kurucumuz Ulu Önder Atatürk hakkında bu kadar ileri gidileceğini ummuyorduk. Bir şoku da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak ve kentimizi süslemek için depoları kontrol ederken yaşadık. Nüfusu 3.3 milyon olan bir Büyükşehir Belediyesi’nin deposunda sadece ve sadece 10 adet Atatürk Bayrağı olduğunu gördük. Başka bayraklardan yüzlercesi var. 

Hızlıca Atamızın bayraklarını bastırarak kentimizi boydan boya donattık. Bu konuda tavizimiz yoktur. Gerekli işlemler başlatılmıştır.

Bugün buradaysak, bu salonda isek özgürce gelmişsek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Hemşehrilerimiz merat etmesin milli ve dini bayramlarımız Bursa’da özgürce, coşku ve huzurla kutlanacak

19 Mayıs Atatürkü anma ve Gençclik spor bayramımızda coşkuyla atamızı anmak için 17-18/19 Mayısta tüm hemşehrilerimizi Hüdavendigar Kent Parkı’na bekliyoruz.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.