Hava Durumu

Bursa'da iflas eden firma hakkında flaş karar! Mallarının bedeli tasfiyeyi karşılayamadı...

Geçen yıl 5 bin 559'a yakın esnaf ve sanatkarın kepenk indirdiği Bursa'da iflas haberlerine bir yenisi daha eklenmiş, Euro Trans adlı taşımacılık şirketi aylar önce iflas etmişti. Şirket hakkında bugün yeni bir ilan daha yayımlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 16:05
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iflas eden firma hakkında flaş karar! Mallarının bedeli tasfiyeyi karşılayamadı...

1994 yılında kurulan ve uluslararası nakliyecilik sektöründe faaliyet gösteren Euro Trans Uluslar Arası Nak. Oto Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. adlı firma Şubat ayında resmen iflas etti.

İFLASIN AÇILMASINA KARAR VERİLMİŞTİ

Bursa İflas Müdürlüğü tarafından alınan kararda, "Euro Trans Uluslar Arası Nak. Oto Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. -Organize Sanayi Bölgesi Yeşil Cadde No:34 Bursa -Tic. Sic. No. 51022 -V. No: 3810043914

Yukarıda adres ve sicil numaraları yazılı Euro Trans Uuslararası Nak. Oto Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.'nin Bursa 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 21/06/2012 tarih ve 2011 / 91 sayılı kararları ile iflaslarına, iflasın aynı tarih ve saat 11:07'da açılmasına karar verilmiştir. İİK.nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur." ifadeleri yer aldı.

BASİT TASFİYE KARARI ALINDI

Şirket ile ilgili iflas dairesi tarafından defteri tutulan malların bedelinin tasfiye giderlerini koruyamacağı anlaşılmasının üzerine basit tasfiye usülünün uygulanmasına karar verildi.

Kararla ilgili yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

Euro Trans Uluslar Arası Nak. Oto Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.'nin iflas dairesince defteri tutulan mallarının bedellerinin tasfiye giderlerini koruyamayacağı anlaşıldığından basit tasfiye usulünün uygulanması kararlaştırılmıştır.

Bu sebeple alacaklıların bu ilan tarihinden itibaren 30 gün içinde * alacaklarını ve iddialarını bildirmeleri, bu müddet içinde alacaklılardan birinin giderleri peşin vermek sureti ile tasfiyenin adi şekilde yapılmasını isteyebileceği İcra ve İflas Kanununun 218 inci maddesi gereğince ilan olunur.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.