Hava Durumu

Bursa'da kaçak yapıya af yok

Osmangazi Belediyesi kaçak yapılaşmayla ilgili etkin mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından Gülbahçe Mahallesi’nde tespit edilen 2 kaçak bina yıkıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kaçak yapıya af yok

Planlı ve modern bir şehir inşa etmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya geçit vermiyor. Yunuseli Mahallesi Bursa Sokak’ta Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol ekiplerinin tespit ettiği ve yasal süreçleri tamamlanarak yıkım kararı alınan 2 ve 5 katlı iki bina yerle bir edildi. Çevik kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik tedbirleri altında yapılan yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Sadece Osmangazi’nin Bursa’nın yıllardır kanayan yarası olan çarpık ve kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceği ve yıkımların devam edeceğini söyleyen belediye yetkililer, vatandaşlardan ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemelerini istedi. Modern ve planlı bir şehir inşa etmek için atılan adımların sekteye uğratılmasına asla müsaade edilmeyeceğini belirten yetkililer, kaçık yapı konusunda ayrım gözetmeksizin kanunların uygulanacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.