Hava Durumu

Bursa’da kuvvetli sağanak yağış etkili olacak! (18 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gündüz yaz havası yaşanırken akşam saatlerinden itibaren kış geri geliyor. Gün içerisinde 28-29 derecelere kadar tırmanan termometrelerde akşam saatlerinde etkili olan yağışla birlikte büyük düşüş yaşanacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’da kuvvetli sağanak yağış etkili olacak! (18 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa'da haftanın üçüncü gününde gündüz yaz havası yaşanırken, akşam ise kış geri geliyor. Meteoroloji saat vererek sağanak yağış uyarısında bulundu.

Haftanın üçüncü iş gününe sabah saatlerinde en düşük 14 dereceyle başlayan Bursa’da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derecenin üzerine çıkıyor.

Öğle saatlerine kadar 23 derecelere yükselen sıcaklık gün içerisinde 28-29 dereceleri görüyor. Öte yandan akşam saatlerine doğru çok bulutlu bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa genelinde yer yer sağanak yağış geçişleri başlıyor.

Akşam saatlerinden itibaren şehir genelinde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü göstermeye başlarken termometreler de 20 derecenin altına gerileyerek hava sıcaklığında ciddi düşüş bekleniyor.

YAĞIŞ YARIN DEVAM EDECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre bu akşam saatleri itibariyle etkili olan sağanak yağış yarın da devam edecek ve gün içerisinde termometrelerin bir önceki güne göre 15 dereceye yakın düşüşüne neden olacak.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 8 derece olarak ölçülürken sağanak yağış gün içerisinde de devam edecek. Bununla birlikte gün içerisinde en yüksek sıcaklık ise 15 derece olacak.

CUMA günü yağışın şehri terk etmesi hava sıcaklığı yeniden yükselişe geçiyor. Sabah saatlerinde termometreler 5 derecelere kadar gerilese de gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 25 dereceye kadar tırmanıyor.

CUMARTESİ günü de sabah saatlerinde 8 derecelik bir sıcaklık ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 27 dereceye kadar yükselecek.

PAZAR günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometrelerle yükseliş devam ederken hava sıcaklığı gün içerisinde 29 dereceye kadar tırmanacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (18 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.