Hava Durumu

Bursa'da mahallede korkunç olay! Faciadan dönüldü...

Bursa'nın akşam saatlerinde Çamlıca Mahallesi'nde faciadan dönüldü. Freni boşalan kamyon yokuş aşağı çok sayıda aracı biçerek dehşet saçarken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da mahallede korkunç olay! Faciadan dönüldü...

HABER | COŞKUN SAİTOĞLU

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi Kavakdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saat 21.00 civarında mahallede bulunan bir ekmek fırınına un getiren 16 TA 101 plakalı kamyon yokuş aşağı dururken freni boşaldı.

Freni boşalan sürücüsüz kamyon kontrolden çıkarken yokuş aşağı doğru ilerlemeye başladı. Kamyon park halinde çok sayıda aracı sürüklerken, yol kenarındaki bir dükkanın da tabelasını yerinden söktü.

Şans eseri tabelanın kamyonun altında kalması sonucu aracın hızı kesildi ve yol kenarındaki araçlara çarpmanın etkisiyle un getirdiği fırından 200 metre ileride durdu.

OLAY YERİNDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Kamyonun kaza mahallinin yakınında bulunan kahvehane önünden geçerek ilerlerdiği öğrenilirken, olaydan kısa süre önce çok sayıda vatandaşın kaldırımda olduğu öğrenildi.

Olay yerinde ciddi miktarda maddi hasar oluşurken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Freni boşalan kamyon 2 aracı altında sürüklerken 6 tanesine de çarparak maddi hasara sebep oldu.

Kaza anında park halinde bulunan kurye motosikleti de kağıt gibi ezildi.

Çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye yönlendirilirken, temizleme çalışmaları için arama kurtarma ekipleri de olay yerine geldi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde araç sahibinin freni boşalan kamyonun gelişini gördüğü ve aracına binmeye çalışarak kurtarmak istedi. Ama süratli gelen kamyon aracını biçtiği görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.