Hava Durumu

Bursa’da sıcaklık yeniden yükselişe geçiyor! (1 Temmuz 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 1 Temmuz 2022 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yeni ayın ilk gününde şehir genelinde sıcaklıklar yükselişini sürdürüyor. Gün içerisinde termometreler 31 dereceye kadar tırmanırken yükseliş hafta sonu ve yeni haftada devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’da sıcaklık yeniden yükselişe geçiyor! (1 Temmuz 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa'da termometreler Temmuz ayına yükselişle başlarken meteorolojiden hafta sonu ve yeni hafta için uyarı geldi. İşte detaylar…

Temmuz ayının ilk gününe sabah saatlerinde 18 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim.

Öğle saatlerinde 29 derecelere kadar yükselen termometrelerle birlikte parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzü etkili olmaya devam ediyor. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık ise öğle saatleri sonrası 31 derecelere kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerinde sıcaklık 27 derecelere doğru gerilerken gece saatlerinde ise 21 derecelere kadar düşüyor.

SICAKLIKLAR BİRKAÇ DERECELİK YÜKSELİŞ GÖSTERECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde hava sıcaklığında hafta sonunda da yeni haftada da yükseliş görülecek. 

Yarın için (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 19 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü şehre hakim olacak. Termometreler ise en yüksek 31 dereceleri görecek.

PAZAR günü termometreler sabah saatlerinde en düşük 17 dereceyi ölçerken, gün içerisinde etkili olan az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı 31 derecelere kadar yükseliyor.

PAZARTESİ günü için yapılan tahminlere göre sabah saatlerinde 17 derece bandında seyreden hava sıcaklığı gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü ile birlikte 32 derecelere kadar tırmanıyor.

SALI günü ise az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte Bursa genelinde sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 17 derece olurken, gün içerisinde termometreler en yüksek 33 dereceyi ölçecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (1 TEMMUZ 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.