Hava Durumu

Bursa'daki emeklilere dağıtılan yardım çeklerinin kullanılacağı yerler belli oldu!

Bursa'daki emeklilere dağıtılan 1.500 TL'lik bayram destek çeklerinin nerelerde kullanılabileceği açıklandı. Peki 2024 ​​​​​​​Bursa Büyükşehir Belediyesi Bayram Destek Çeki nerelerde geçerli? Çeklerin son kullanma tarihi nedir? İşte 1.500 TL'lik 'Bayram Destek Çeki'ne dair merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 09:13
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa'daki emeklilere dağıtılan yardım çeklerinin kullanılacağı yerler belli oldu!

‘Emekliye Bayram Destek Çeki’ projesini başlatan Büyükşehir Belediyesi, başvuru yapan ve maaşı 20 bin TL’nin altında olan 50 bin emekliye 1.500 TL’lik nakdi desteği ulaştırdı. Bayrama kadar 50 bin kişiye daha ulaştırılacağını açıkladı. Ayrıca Bayram Destek Çeki başvuru süresi yoğun talep üzerine tekrar uzatıldı.

ÇEKLER NERELERDE KULLANILACAK?

Bursa'da emeklilere dağıtılan 'Bayram Destek Çek'lerinin nerelerde kullanılacağı merak konusu oldu. Yardım çekleri gıda, giyim ve eğitim sosyal destek olarak üçe ayrıldı.

Büyükşehir Belediyesi 1500 TL'lik çeklerin nerelerde kullanılacağını liste liste yayımladı. İşte çeklerin kullanılacağı işletmeler...

NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ OLACAK?

Büyükşehir Belediyesi'nin binlerce emekliye dağıttığı yardım çeklerinin son kullanma tarihi olduğu da bildirildi. Yardım çekleri en son 21 Nisan 2024 tarihinde kullanılabilecek.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Destek çekleri, vatandaşlara kişiselleştirilerek telefonlarına SMS olarak iletildi. Proje kapsamında Ramazan Bayramı’na kadar toplam 100 bin emekliye destek çekleri ulaştırılacak.

Başvuru yapmak için aşağıdaki görsele tıklayın.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.