Hava Durumu

Bursa'daki Konyalılar geleneksel iftarda buluştu

Bursa Konyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bursa’da yaşayan Konyalılar, iftar sofrasında buluşarak hemşehrilik bağlarını pekiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2025 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2025 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'daki Konyalılar geleneksel iftarda buluştu

Buluşmaya Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar, Tarım İl Müdürü İbrahim Acar, Basın İlan Kurumu Bursa Bölge Müdürü Osman Başeğmez, Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezgiz Uç ve Erkek Lisesi Müdürü Şahin Boztepe gibi isimlerin yanı sıra birçok davetli katıldı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Musa Bozkurt, geleneksel hale gelen iftar programına katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, Bursa’da yaşayan Konyalılar arasındaki dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak için çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.

Bursa’daki Konyalılar, bu anlamlı buluşmayla Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşadı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.