Hava Durumu

Bursa'daki vahşi cinayetin davası başladı

Bursa'da 3 çocuk sahibi komşusunu tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında müebbet hapis talebiyle dava açılan firari sanığın yargılanmasına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki vahşi cinayetin davası başladı

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "kasten adam öldürmek ve "6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından müebbet ve 3 yıla kadar hapsi istenen F.A.'nın (34) yargılanmasına başlandı. 6 aydır firari olan sanık F.A., halen yakalanamadığı için bugünkü duruşmaya da katılmadı. Bingöl’de yaşayan maktul Vedat Tiryaki’nin yakınları R.T. ve S.T. ise, müşteki olarak talimatla alınan ifadelerinde sanıktan şikayetçi oldu.

Bu arada cinayetin borç yüzünden işlenmediği iddia edildi. İki sayfalık iddianamede, firari sanığın cinayeti maktul Vedat Tiryaki’nin eşi T.A. ile ilişkisi olduğunu öğrendiği için işlediği öne sürüldü. Olayla alakalı karakolda şahit olarak dinlenen sanığın karısı T.A.'nın da bu durumu doğruladığı ifade edildi.
Dava, sanığın yakalama emrinin infazı için ertelendi.

Bilindiği gibi, 6 ay önce merkez Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi 411. Sokak'ta, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği iddia edilen inşaat işçisi Vedat Tiryaki’yle karşılaşan F.A, yanındaki silahla kurşun yağdırmış, vücuduna iki kurşun isabet eden Tiryaki kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Cinayet tarihinden bu yana firari olan sanık halen aranıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.