Hava Durumu

Bursa için Meteoroloji’den yüksek sıcaklık uyarısı! (26 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 26 Mayıs 2022 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Termometrelerle yükseliş bugün de devam ederken parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa genelinde sıcaklık gün içerisinde 33 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan hafta sonu için de flaş bir sıcaklık uyarısı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için Meteoroloji’den yüksek sıcaklık uyarısı! (26 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Termometrelerin hızlı yükselişi Bursa’da devam ediyor. Sıcaklık 30 derecenin üzerine çıkarken hafta sonu için kritik bir uyarı geldi.

Haftanın dördüncü iş gününe sabah saatlerinde 18 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa’da termometreler öğleye kadar az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 25 derecelere yükseliyor.

Öğle saatlerinde 31 dereceleri gören termometreler öğleden sonra ise birkaç derecelik daha tırmanışla 33 dereceye yükseliyor.

Akşam saatlerine kadar 30 derecenin altına düşmeyen termometreler gece saatlerine doğru en düşük 24 dereceye kadar geriliyor.

KRİTİK SICAKLIK UYARISI

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre hava sıcaklığındaki yükseliş tüm hafta devam ederken hafta sonu ise adeta yaz ortasındaki sıcaklık ölçülecek.

Yarın için (CUMA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 19 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte sıcaklık 33 derecelere kadar tırmanacak.

CUMARTESİ günü hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 17 derece olurken, gün içerisinde bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler yine 33 derece bandında seyredecek.

PAZAR günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometreler sabah saatlerinde en düşük 19 dereceyi gösterirken gün içerisinde hava sıcaklığı parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 38 derece seviyelerine çıkarak Mayıs ayı rekorunu tazeleyecek.

PAZARTESİ günü için yapılan tahminlerde şehir genelinde termometreler gün içerisinde en yüksek 34 dereceyi ölçerken gün boyu parçalı bulutlu be bol güneşli bir gökyüzü hakim olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.