Hava Durumu

Bursa için meteorolojiden sıcaklık raporu! (17 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde termometrelerden yükseliş bugün de devam ediyor. Sıcaklık gün içerisinde 33 derecelere kadar tırmanırken, bol güneşli gökyüzü hafta sonuna kadar yüzünü göstererek bunaltıcı hafta sonu yaşanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için meteorolojiden sıcaklık raporu! (17 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’den Bursa için 5 günlük hava tahmini yayınlanırken şehir genelinde sıcaklık artışı sürecek. İşte hafta sonu için tahmin raporu…

Haftanın üçüncü iş gününe sabah saatlerinde 21 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Öğle saatlerine doğru sıcaklık 26 derece seviyelerine kadar yükselirken, gün ortasında ise sıcaklık 30 derece olarak ölçülüyor. Gün boyu boyu yüzünü gösteren az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte öğle saatleri sonrası termometreler en yüksek 33 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine kadar etkili olan bunaltıcı sıcaklıklar 31 derece seviyelerindeki seyrini sürdürürken, gece saatlerine doğru termometreler 29 derece seviyelerine çekiliyor. Sıcaklık gece yarısı en yüksek 26 derece olarak ölçülüyor.

TERMOMETELER 30 DERECE ÜZERİNDE

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da hafta sonuna kadar sıcaklık artışı sürerken gün içerisindeki bunaltıcı hava yeni haftaya kadar etkili olmaya devam edecek.

Yarın (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 21 derece olarak ölçülürken, az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 33 dereceye kadar tırmanıyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) ise sabah saatlerinde Bursa’da termometreler en düşük 21 dereceyi ölçecek. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün etkili olduğu gün içerisinde hava sıcaklığı ise en yüksek 32 derecelere kadar yükselecek.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en düşük sıcaklık 19 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde ise termometreler 34 derece seviyelerine kadar tırmanırken bunaltıcı bir sıcaklık etkili oluyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 21 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde termometreler parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle 32 derecelere kadar ulaşacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 AĞUSTOS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.