Hava Durumu

Bursa Orhangazi belediyesi karla mücadele timi sahada

Bursa Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele timi olarak hafta sonu 24 saat mesai ile tam kadro sahada yerini aldı. Orhangazi’de kar yağışının başladığı ilk dakikalardan itibaren ekipler saha da yerini alarak ilçe genelinde herhangi bir olumsuz yaşamaması içim tam kadro sahaya çıkarak çalışmalara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2022 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2022 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi belediyesi karla mücadele timi sahada

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Cuma akşamından itibaren ilçemizde kar yağışının başlamasıyla birlikte Fen işleri ekiplerimiz 24 saat mesai ile tam kadro saha da yerini alarak ilçemizde trafik ve herhangi başka bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını yürütüyor. Özellikle sabahın erken saatlerinde buzlanmayı önlemek amacıyla tuzlama çalışmaları da sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayarak vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir engel yaşamaması adına çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz.

Orhangazi Belediyesi olarak karla mücadele ekiplerimiz ve buzlanmaya yönelik çalışmalarımız her bölgede hızlı bir şekilde devam ediyor. Özellikle dış mahallerimizde ve Toki bölgemizde kar ve buzlanmaya yönelik çalışmalarımızı sabahın ilk saatlerinden itibaren tüm ekiplerimiz ile birlikte sahada yerimizi aldık. Vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına ekiplerimiz gün boyu kar temizleme ve tuzlama çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.