Hava Durumu

Bursa Osmangazili öğrenciler huzurevi sakinleriyle resim yaptı

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi Hüdavendigar Yetenek Evi Resim Sınıfı öğrencileri, 'Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında huzur evi sakinleriyle bir araya gelerek birlikte resim yaptılar

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2025 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2025 12:06
Kaynak: DHA
Bursa Osmangazili öğrenciler huzurevi sakinleriyle resim yaptı

Osmangazi Belediyesi Hüdavendigar Yetenek Evi Resim Sınıfı öğrencileri, 'Yaşlılara Saygı Haftası' kapsamında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kaplıkaya Huzurevi'ni ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir'in de katıldığı etkinlikle öğrenciler, resim yapma tekniğini anlattıkları huzurevi sakinleriyle birlikte resim yaptılar. Öğrencilerle beraber resim yapmanın mutluluğunu yaşayan huzurevi sakinleri, “Biz burada bir evlada toruna hasret yaşıyoruz. Bizimle birlikte resim yapan öğrencilerimizi, 'torunlarımız' olarak bağrımıza bastık. Böyle etkinliklerden çok memnun oluyoruz. Bizim içinde bir eğlence oluyor. Adeta, ikinci çocukluğumuzu yaşıyoruz Hayatımızda ilk kez burada resim yaptık. Büyük keyif aldık" dediler.

'ONLARI MUTLU GÖRMEK BİZLERİ DE MUTLU ETTİ'

Huzur evi sakinleriyle ortaklaşa resim yapma için bir araya gelen Osmangazi Belediyesi Hüdavendigar Yetenek Evi Resim Sınıfı öğrencileri ise “Huzurevinde büyüklerimizle beraber resim yapmaktan çok mutluyuz. Onları görmek bizleri mutlu hissettiriyor. Yaşlılarımızla beraber karar verdiğimiz çok güzel resimleri ortaklaşa yaptık. Onlarda bizimle resim yapmaktan büyük keyif aldı. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu etti” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.