Hava Durumu

Bursa Terminali'nde bomba paniği!

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Yalova'dan gelen bir otobüsten yazıhaneye bırakılan paketten şüphelenen yazıhane görevlisi, paniğe neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Terminali'nde bomba paniği!
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bomba paniği yaşandı. Saat 23.00 sıralarında Yalova'dan gelen bir otobüsten 32 numaralı yazıhaneye bırakılan paketin içerisinde kablolar gören yazıhane görevlisi, "Bu pakette bomba var" diye bağırarak, kaçmaya başladı.

\\\"\\\"

TERMİNAL TAHLİYE EDİLDİ

Bunun üzerine paniğe kapılan bir çok vatandaş kendini binadan dışarı attı. Kısa süreli paniğin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, paketi inceledikten sonra bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bu sırada terminal binası tamamen tahliye edildi.

\\\"\\\"

FÜNYE İLE PATLATILDI 

Çok sayıda ekip de bölgeye sevk edildi. Bir süre sonra terminale gelen bomba imha ekibi, bomba imha robotu ile paketi kontrol etti. Daha sonra ise robotun yerleştirdiği fünye ile şüpheli paket patlatıldı.

\\\"\\\"

BOMBA DEĞİL OTO YEDEK PARÇA

Pakette bomba olmadığı oto yedik parçası olduğu nlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı. Polis ekiplerinin kontrolünün ardından hayat normale döndü.

\\\"\\\"
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.