Hava Durumu

Bursa’ya yeni haftada sağanak yağış uyarısı! (27 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 27 Haziran 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinde yüzünü gösteren güneşli gökyüzü akşam saatlerine doğru yerin sağanak yağışa bırakacak. Gün içerisinde termometreler en yüksek 28 dereceyi görürken meteoroloji 3 günlük bir uyarıda bulundu. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2022 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2022 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’ya yeni haftada sağanak yağış uyarısı! (27 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa yeni haftanın ilk gününe güneşli bir gökyüzü ile başlarken öğleden sonra şehir geneli için meteorolojiden flaş yağış uyarısı geldi. İşte detaylar…

Haftanın ilk gününe sabah saatlerinde 17 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösterdi.

Termometreler öğle saatlerine kadar 26 dereceye yükselirken çok bulutlu gökyüzü ile birlikte yağmur bulutları şehre giriş yapıyor. Öğleden sonra sağanak yağış Bursa genelinde yüzünü göstermeye başlarken yağış akşam saatlerine doğru kuvvetli şekilde etkili olmaya devam ediyor.

Yağış akşam saatlerinde de devam ederken termometreler birkaç derecelik düşüş yaşıyor. Geceye kadar etkisi azalan yağışla birlikte termometreler 21 derecelere kadar geriliyor.

3 GÜNLÜK YAĞIŞ UYARISI VAR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde yeni haftada 3 gün boyumca etkili olacak sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 19 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Termometreler yarın yağışla birlikte gün içerisinde en yüksek 27 dereceyi ölçecek.

ÇARŞAMBA günü termometreler sabah saatlerinde en düşük 17 dereceyi ölçerken, sağanak yağış ise etkisini kaybetmeye başlıyor. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 27 derece olarak ölçülüyor. 

PERŞEMBE günü için yapılan tahminlere göre sağanak yağışın terk ettiği şehir genelinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 31 dereceye kadar yükseliyor.

CUMA günü için de parçalı bulutlu ve güneşli bir günün Bursalıları beklediğini duyuran meteoroloji, sabah saatlerinde en düşük sıcaklığın 18, gün içerisinde en yüksek sıcaklığın ise 32 derece olacağını bildirdi.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (27 HAZİRAN 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.