Hava Durumu

Bursa Yenişehir'de icradan satılık 171 m² avlulu ahşap ev!

Bursa Yenişehir İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Fethiye Mahallesi'nde bulunan 171 m² avlulu ahşap ev 125 bin 529 TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Yenişehir'de icradan satılık 171 m² avlulu ahşap ev!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın Bursa İli Yenişehir İlçesi Fethiye Mahallesi Köyiçi Mevkii 128 Ada 2 Parselde kayıtlı bulunan 171,78 m² yüzölçümüne sahip tapuda Avlulu Ahşap Ev olarak bulunan taşınmazın tamamı dosyamız borçlusu Mehmet Aydın adına kayıtlı olduğu görülmüştür. Kıymet takdirine konu olan Bursa ili Yenişehir ilçesi Fethiye mahallesi (köyü)128ada 2 parsel nolu taşınmaz 2020 yılı 1/100.000 ölçekli Çevre düzeni planı kapsamında Fethiye mahallesi (köyü) kırsal gelişme alan sınırları içinde yer almakta olup , ilgi planlarda bu alanlarda kalan taşınmazlara ilişkin yapılaşma şartları plan hükümleri aşağıdaki şekli ile düzenlenmiştir. Mahalle nüfusuna kayıtlı ve mahallede sürekli oturulanlarca yapılacak konut,bakkal,manav, berber,fırın,kahve,lokanta, tanıtım ve teşhir büfeleri,mahalle halkı tarafından kurulan ve işletilen kooperatiflerin işletme binaları bu hüküm doğrultusunda yapılacaktır.Emsal:1,00,Taban alanı ve çekme mesafeleri ilçe Belediyesince belirlenir.Yençok:6,50mt (2kat) Emsale dahil toplam alan Maksimum :250 m2 ,İfrazda minimum parsel büyüklüğü:300 m2 İfrazda minimum parsel cephesi 10mt olarak belirtildiği Müştemilatlar(Ticari amacı bulunmayan odunluk, kömürlük, kapalı garaj, samanlık, ahır, ağıl, depo(kiler)silo, slaj çukuru vs)emsale dahil değildir. Ancak müştemilatın toplaminşaatalanınmaksimuminşaatalanının%50 ' sini geçemez. Mahalle nüfusuna kayıtlı ve mahallede sürekli oturulanlarca yapılacak tarımsal üretimi korumak amacıyla üretimden pazarlamaya kadar tüm faaliyetleri içeren entegre tesis niteliğinde olmayan mandıra, kümes ,ahır, ağıl, su ve yem deposu,ürün toplama merkezi, hububat depoları, gübre ve slaj çukuru, arı haneler, balık üretim tesisleri ve un değirmenleri gibi yapılar bu hükümler doğrultusunda yapılacaktır şeklinde düzenlendiği görülmüştür.Emsal:0,50 Yen çok:6,50mtMaksimum inşaat alanı :1000m2 İfrazda minimum parsel büyüklüğü:500m2 olarak düzenlendiği görülmüştür. Mahallinde yapılan incelemede kıymet takdirine konu taşınmazın tapu kaydına uygun olarak Bursa ili Yenişehir ilçesi Fethiye mahallesi(köyü) köy içi mevkiinde yer aldığı ve üzerinde önündeki yola bitişik vaziyette ,tek katlı,dış cephesi sıvalı, üzerinde kiremit çatısı mevcut 84,08 m2 taban alanlı mesken amaçlı yapıile bu yapıya bitişik vaziyette tuğladan yığma olarak inşa edilmiş, üzerinde çatısı mevcut 40 m2 depo amaçlı yapının bulunduğu görülmüştür. Meskenin pencere doğramalarının PVC camlarının çift cam, oda kapılarının ahşap, zeminlerinin şap, duvarlarının çimento harçlı sıvalı ve boyalı ,elektrik ve su abonesinin mevcut olduğu tespiti bilirkişi marifetiyle yapılan diğer özellikleri olarak bilirkişi raporunda belirtilmiştir.

Adresi Bursa İli Yenişehir İlçesi Fetkiye Köyü Yenişehir / BURSA

Yüzölçümü 171,78 m2

İmar Durumu Yok

Kıymeti 125.529,00 TL

KDV Oranı 

Kaydındaki Şerhler : Tapu Kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü 05/07/2022 günü 10:00 - 10:05 arası

2. Satış Günü 05/08/2022 günü 10:00 - 10:05 arası

Satış Yeri : Yenişehir Adliyesi İcra Müdürlüğü

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.