Hava Durumu

Bursa Yıldırım Belediyesi binlerce gıda alışveriş kartı dağıtacak

Bursa Yıldırım Belediyesi, ilçe sınırları içinde yaşamını sürdüren ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere 10 bin gıda alışveriş kartı dağıtacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 12:38
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa Yıldırım Belediyesi binlerce gıda alışveriş kartı dağıtacak

Yıldırım Belediyesi yayımladığı ihale ilanı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 10 bin gıda alışveriş kartı alacağını duyurdu.

“Yıldırım Kart’’ adlı alışveriş kartı ile ihtiyaç sahiplerine gıda teminine yönelik olarak yaşayabilecekleri olumsuzlukları en aza indirmek ve sosyal hayata bağlanmaları amaçlanıyor.

MİKTARI BELLİ OLDU

Yıldırım Belediyesi'nin ihale ile alım yapacağı yardım kartlarında 500 TL bulunacak. Gıda Kartı anlaşmalı gıda marketlerinde/şubelerinde kullanılabilecek.

ZİNCİR MARKET ŞARTI

Belediye tarafından verilen ihale ilanında, "Sözleşme yapılacak en az 20 üye kuruluş içerisinden Yıldırım ilçesi sınırları içerisinde en az 3 üye kuruluşun 5’er şubeye sahip (marketler zincirleri) olması zorunludur." ifadesi yer aldı. Gıda kartıyla alışveriş yapılırken marketlerdeki satış (etiket) fiyatından daha fazla bir ücret talep edilemeyecek.

O ÜRÜNLER ALINAMAYACAK

Gıda Yardımı Alışveriş Kartı (Yıldırım Kart) ile temel gıdada kullanılacak. Alkol, sigara, kontör, oyuncak, kozmetik, bijuteri, giyecek gibi ürünler alınamayacak.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.